FreakGamers - gaming community

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

 • Hi Guest ,
  If You have any problem on the forum with download links or some bug , send
  private message to our administrators @Cosmin & @Nicutzy .
  Thanks. FG TEAM.

World of Metin2 Romania

DeadSoul

Freak level 0
Active user
Member
Messages
91
ReactionScore
1
Points
8

Dragi jucători,

Sezonul sărbătorilor este în curs de desfășurare și nu este o altă cale mai bună de a ne încălzi decât cu un nou eveniment de Crăciun și alte diverse activități atât în joc cât și pe forum.
Evenimentul de Crăciun 2018
Se compune din mai multe părți, și se va desfășura de pe 17 Decembrie 2018 până pe 9 Ianuarie 2019.

Să începem:
 • Decorarea Pomului de Crăciun


  această parte o să fie activă de 2 ori în perioada sărbătorilor
  de pe 17 Decembrie până pe 23 Decembrie 23:59CET 2018, și
  de pe 1 Ianuarie până pe 6 Ianuarie 23:59CET 2019

  Doi Pomi de Crăciun, unul pentru fiecare dinastie, vor fi plasați în Muntele Sohan și vor emite spiritul Crăciunul în toată lumea, activând diverse acțiuni festive la care să luați parte. În orice caz, pentru a face asta au nevoei de energie, necesită să fie umpluți cu spiritul Crăciunului! Cu cât fiecare copac are mai mult spirit al Crăciunului, cu atât o să fie mai mare! Este timpul să comparăm cine are cel mai mare ...pom din WoM! Jucătorii pot farma Ornamente de Crăciun de la toti inamicii (desigur, inamici de nivel apropiat cu al caracterului) și le pot livra Pomului de Crăciun al dinastiei lor. Astfel pomii se vor încărca cu Spiritul Crăciunului pentru a-l emite și în perioada unor foarte speciale zile de Crăciun, de pe 24 Decembrie până pe 26 Decembrie, și de pe 7 Ianuarie până pe 9 Ianuarie, jucătorii se pot întoarce la copac pentru a obține cadouri speciale. Dacă te dovedești cel mai loial membru al dinastiei tale vei avea șansa de a obține un set special de costum.

  Spiritul Pomului de Crăciun este măsurat în fiecare oră iar la diferite stagii se vor debloca părți ale evenimentului precum:

  30% din Spiritul Crăciunului: Evenimentul "Coacerea Festivă" al lui Octavio
  60% din Spiritul Crăciunului: Drop Cutii Festive
  80% din Spiritul Crăciunului: +30% EXP, Yang și drop, rate active (verificările sunt automate pentru acest stagiu la 20:00CET , in cazul în care dinastia ta nu a atins 80% in prima zi, trebuie să așteptați următoarea zi la 20:00CET pentru verificarea automată care va activa ratele).

  Țineți cont că aceste deblocări sunt individuale fiecărei dinastii, și se verifică automat în fiecare oră. Dă tot ce poți pentru a furniza cel mai frumos Crăciun dinastiei tale în acest an!

 • Evenimentul "Coacerea Festivă" al lui Octavio


  Odată deblocat de Spiritul Pomului de Crăciun, cutii numite "Rețeta de Coacere Furată" vor putea fi obținute de la monștrii de nivel apropiat al caracterului. Acestea conțin de la 1 până la 4 îngrediente pentru prăjitura preferată a Moșului obținută de la un cercetaș al său, iar acestea sunt: Ouă, Zahăr, Unt și Făină. Vorbește cu Octavio pentru a afla câte ai nevoie din fiecare pentru a coace o prăjiturică. Depinzând de talentul tău la copt acestea pot fi Normale, Excelente sau Arse, dar, poți chiar să eșuezi dacă lasi prea mult sau prea puțin prăjiturica în cuptor. Octavio te va ajuta dar procesul de copt necesită atenție maximă din partea ta! Odată coaptă, Prăjiturica de Crăciun o să-ți ofere putere în sezonul iernii pentru o perioadă limitată de timp.

  PS. Trebuie să ții apăsat pe butonul de Coacere mai mult timp. NU lua click-ul de pe buton instant pentru că vei eșua prăjiturica direct.

 • Drop Cutii Festive


  La 60% din Spiritul Crăciunului drop pentru Cutiile Festive va fi activat. Aceste cutii festive pot fi deschise și conțin cadouri valoroase pentru tine. În funcție de activitatea ta la acest eveniment vei avea o șansă de a obține un special sigiliu de animal de companie! Poți să-l salvezi din frigul etern al iernii și să-i oferi o caldă îmbrățișare pe parcursul aventurii tale de acum înainte?
Loteria de Iarnă

Pentru a celebra sezonul de iarnă și tot farmecul lui de pe 22 18:00 (CET) până pe 29 18:00 (CET) Decembrie vei putea să dropezi de la monsțrii din joc Tickete de Loterie. O să extragem 15 numere întâmplătoare (fiecare bilet are număr unic). Ține minte că trebuie să păstrezi Ticketul de Loterie pentru a îl schimba cu un GM pentru recompensa ta.

Recompensele sunt:
- Primii 5 câștigători primesc voucher de 100 DC
- Locurile 6-15 primesc un set special de costum

O să extragem la întâmplare 15 numere folosind random.org
Numerele câștigătoare vor fi anunțate în joc, pe forum și pe pagina noastră de facebook pentru ca tu să nu le ratezi.
Chiar dacă ticketele tale nu au fost norocoase le vei putea vinde la orice magazin pentru 100 Yin bucata.

Hărți de Sărbătoare


Ambele orașe ale dinastiilor vor fi "imbrăcate" într-un foarte frumos și răcoros aspect!Alte activități și evenimente în perioada Sărbătorilor:

Magazin Special
 • de pe 17 Decembrie până pe 9 Ianuarie 2019 - Găsește favoritul tău sigiliu de animal de companie și costumele speciale în magazinul nostru special pentru o perioadă limitată de timp!
Forum
 • de pe 13 până pe 24 Decembrie "Signature of the month" - Decorate WoM's Special Ornament
 • de pe 17 până pe 24 Decembrie eveniment de Forum - găsește 7 întâmplător ascunse prăjiturele (O să primiți mai multe informații despre acest eveniment în curând)
Pentru discutii legate de acest eveniment verifică - Discuții despre Evenimentul de Crăciun - 2018

Sperăm sa te bucuri de acest eveniment și să te distrezi cât mai mult.
Îți urăm un Crăciun Fericit și fie ca Mos Crăciun să aducă tot ce e mai bun, până la Crăciunul următor!

Toate cele bune,
Echipa WoM2.
 

DeadSoul

Freak level 0
Active user
Member
Messages
91
ReactionScore
1
Points
8
Dragi jucatori,
v18.0 a sosit in cele din urma!

Urmatoarea versiune este un update urias care va completa si finaliza continutul sezonului 2.
Gata cu introducerea, sa trecem la ceea ce e cu adevarat important!

Pietrele haosului

 • Colectionati "Fragmentele haosului" distrugand pietre metin, fiecare piatra metin are un tip de fragment corespunzator acesteia.
 • 10 fragmente ale haosului de acelasi tip vor fi combinate intr-un Cristal al Haosului.
 • In urma folosirii unui Cristal al Haosului o piatra metin a haosului va aparea langa dvs., distrugeti-o pentru recompense imbunatatite comparativ cu o piatra metin obisnuita de tipul respectiv.
 • Pietrele Haosului va vor pune sub un Blestem al Haosului cand le veti lovi, scazandu-va valoarea atacului.
 • Monstrii ce apar din pietrele haosului vor avea o putere de atac marita, pe langa alte statusuri asa ca fiti precauti!
 • Noi obiecte, confectionabile la Fierar precum: Compasul Artizanului, Compasul Inghetat si Compasul Intunericului sau Piatra Sufletului Paragon ce poate fi confectionata la Alchimist, sub sectiunea Recompensa lui Azrael.
Evenimentul Primal Law

 • Genul Battle Royale a ajuns si pe Metin2 in aceasta infruntare finala de tipul "fiecare pentru el"!
 • Inregistrati-va pentru eveniment cand are loc pentru a fi teleportati in Dunele Celor Faradelege.
 • Cand evenimentul incepe veti fi plasati in functie de nivelul dvs. si din acest punct premiza e simpla:
  • Omoara sau fii omorat/a. Daca hp-ul dvs. atinge 0 puncte veti fi teleportati afara pentru a va recupera.
  • Castigati Monede Primal in functie de cum v-ati descurcat in timpul evenimentului:
   • 3 monede daca intrati singuri. Nu fiti timizi, dati tot ce aveti!
   • 1 moneda pentru fiecare 10% din jucatorii care s-au inscris la inceputul evenimentului carora le supravietuiti. ( daca au fost inscrisi 100 si 10 sunt dati afara inaintea dvs. primiti 1 moneda )
   • 2 monede pt. omorarea unui jucator cu nivel mai mic decat al dvs.
   • 6 monede pt. omorarea unui jucator de nivel mare.
   • 4 monede pt. omorarea unui jucator cu nivel similar ( cu 3 nivele mai mult sau mai putin decat nivelul dvs. )
  • O furtuna lipsita de compasiune se invarte prin Dunele Celor Faradelege. Asigurati-va ca, indiferent de situatie, va aflati in zona sigura sau veti suferi daune in timp! Cu cat evenimentul dureaza mai mult, cu atat furtuna devine din ce in ce mai furioasa. Va puteti uita mereu pe harta pentru a vedea unde se afla furtuna si unde urmeaza sa fie.
  • Ultimul jucator care ramane in viata va fi "incoronat" si va primi un costum ce ii va marca victoria.
   • Costumul e temporar si dureaza pana la urmatorul eveniment de tip Primal Law, deci veti fi cu adevarat singurul/singura ce il va purta.
 • Monedele Primal pot fi schimbate pentru recompense la Maestrul Bataliilor ( Battle Master ). Monedele primal vor aparea in locul Yang-ului dvs. cand interactionati cu magazinul.
 • Evenimentul Primal Law va primi noi functii precum colectarea obiectelor in viitor.
Arena de lupta Johwa
 • Lansarea evenimentului Primal Law aduce cateva noi ajustari pentru Arena de Lupta, pentru a le oferi jucatorilor o oportunitate mai fluida de a se antrena si de a se imbunatati precum:
  • Reimprospatarea ortodoxa activata cand un duel incepea a fost inlaturata:
  • Perioada de asteptare a magiilor cand un jucator era reinviat a fost si ea inlaturata.
  • De asemenea, Maestrul Bataliilor va va permite acum sa urmariti duelurile in progres, ceea ce inseamna ca Modul Observator este acum valabil!
Ajustari are experientei de joc
 • Progresul pentru echipamentul cuprins intre nivelele 1-70 a fost actualizat!
  • Echipamentul cu nivelul cuprins intre 1-43 nu mai necesita materiale de imbunatatire.
   • Datorita acestui fapt, obiectele ce nu mai sunt utilizabile pot fi vandute NPC-urilor pentru un pret fix, bazat pe piata.
Echipamentul cu nivelul cuprins intre 43-70 necesita acum ScToici in loc de perle pentru imbunatatirea de la +7 la +9.
 • Celelalte materiale de imbunatatire necesare nu au fost schimbate.
 • Urmatoarele schimbari au fost facute pentru misiunile Biologului Chaegirab:
  • Perioadele de asteptare pentru livrarea obiectelor sunt acum urmatoarele:
   • Misiunile de nivel 30 si 40 nu mai au o perioada de asteptare
   • Misiunea de nivel 50 - 1 ora;
   • Misiunea de nivel 60 - 2 ore;
   • Misiunea de nivel 70 - 4 ore;
   • Misiunea de nivel 80 - 6 ore;
   • Misiunea de nivel 90 - 10 ore.
    • Nota: Sistemul de amintire nu va afecta perioada de asteptare a misiunilor de nivel 30, 40 si 50, dar nr. de obiecte cerute va fi in continuare injumatatit.
  • Notiţa Regelui Infectat, obiectul pentru misiunea biologului de nivel 90, poate fi acum obtinuta de la urmatorii sefi:
   • Liderul Intunecat;
   • Dragonul de Apa;
   • Azrael;
   • Martyaxwar Fruntaș;
   • Crab Fruntaș;
   • Regele Wobba Fruntaș;
   • Prinț Fruntaș Satanic.
 • Papucii Pasarea de Foc si Papucii Regelui Pescar nu mai ofera un bonus de aparare, ci un bonus de atac.
 • Actualizari legate de accesibilitatea si recompensele urmatoarelor temnite au fost facute:
  • Temnita lui Naaga
   • S-a adaugat drop pentru Gardianul Naaga;
   • Drop-ul Reginei Naaga a fost modificat.
  • Temnita Baronesei Arahnidelor
   • Cheia Arahnidelor are acum o sansa de 100% de a fi confectionata;
   • Atat Baronesa Arahnidelor cat si Baronul Arahnidelor au acum ca si atribut Vantul;
   • Recompensele au fost actualizate minor.
  • Temnita Dragonului de Apa
   • Nu mai este limitata la un run per server per ora, in schimb limita este acum de 3 ore per caracter.
   • Pentru a reflecta asta, recompensele Dragonului de Apa au fost plasate in cufere.
  • Temnita Dragonului de Pamant
   • Perioada de asteptare pentru confectionarea Jurnalului Catastrofei a fost inlaturata.
   • Jurnalul Catastrofei necesita acum 8 pagini tot timpul in loc de 8-12 pentru a fi confectionat.
  • Temnita lui Nemere
   • Perioada de asteptare pentru deschiderea cuferelor obtinute in temnita a fost inlaturata.
  • Temnita lui Razador
   • Monstrii nu mai au magii ce imping jucatorii inapoi ( cu exceptia Capeteniei Înflăcă. Crunte si a Flacării Veșnice )
  • Temnita lui Meley
   • Dezactivarea unui efect de inghetare a magiei speciale a Idallului.
 • Limita zilnica pentru fragmente dragon a fost marita:
  • Sub nivel 50 - neschimbata
  • Nivelele 50-74 - de la 30 la 35
  • Nivelele 75-94 de la 40 la 50
  • Nivelele 95+ de la 60 la 80
 • Cu introducerea noilor obiecte ce pot fi obtinute de la Pietrele Haosului, urmatoarele schimbari i-au fost facute fierarului:
  • Acum are o fereastra pentru a confectiona toate pergamentele, in locul multiplelor optiuni de dialog.
   • Manualul Fierarului costa acum 350 yin pentru a fi confectionat.
   • Pergamentul Alchimic costa acum 5000 yin pentru a fi confectionat si necesita 5 Pergamente Binecuvantate in loc de 1.
Pergamentul Ujeong - Redenumeste-ti Breasla:
 • Pergamentul Ujeong e un obiect ce le permite liderilor de breasla sa-si redenumeasca breslele;
 • Acest proces are o perioada de asteptare de 30 de zile, deci fiti atenti inainte de a alege un nume nou!
 • Nu poate fi folosit in temnite, in timp ce va aflati intr-un razboi de breasla sau cand asteptati inceperea razboiului;
 • Poate fi achizitionat din Magazinul de Obiecte.
Rezolvarea de probleme minore si imbunatatiri:

 • Numele obiectelor sunt acum traduse cand sunt aratate in chat;
 • Intrebarile Cutiilor Enigmatice au fost actualizate
 • Suprafata ce acoperea harta mini a fost modificata;
 • Textul lui Yonah de la evenimentul cu pirati Tanaka a fost modificat. Regatele erau inca mentionate, ceea ce era incorect;
 • Toate skinurile negre pentru mounturi au acum un efect de fum rosu;
 • Remedierea listei de batalii a Gardianului Arcas;
 • Remedierea unei probleme ce nu permitea functiei de cautare in magazine sa afiseze pretul corect corespunzator cautarii;
 • Remedierea Sufletului Insemnat ( Dispelling Brand ). In alte cuvinte, nu va avea o putere ridicola de atac ( 3-5 );
 • Remedierea duratei vizuale a Accelerarii ( Swiftness ), dura mai putin decat trebuia;
 • Remedierea miscarii ce avea loc in momentul in care samanii isi foloseau magiile;
 • Remedierea catorva locuri de teleportare in Vale, Desert si Tara de Foc;
 • Bonusurile costumelor care inca le aveau au fost inlaturate;
 • Corectarea imaginii Soldatului Paianjen in misiunea de vanatoare de nivel 39;
 • Ferestrele misiunilor nu se vor mai suprapune;
 • Modificari legate de lista de prieteni pentru a adresa problema intarzierii;
  • Nota: Aceasta situatie specifica nu a fost reproductibila pe serverul nostru de teste, deoarece are legatura cu nr. de jucatori. Ceea ce inseamna ca asteptam parerile voastre asupra acestei situatii.
Speram cu sinceritate ca va veti bucura de aceste schimbari si ca sunteti la fel de nerabdatori ca si noi pentru a vedea ce urmeaza in viitor!
Toate cele bune,
Echipa WoM2

Dragi jucători,

Am trecut la actualizarea v18.1 fiind o remediere a câtorva erori apărute odată cu actualizarea anterioară. Așadar, următoarele lucruri au fost modificate:

 • Coada de Scorpion a fost adăugată înapoi în joc, din moment ce încă are un scop (ex. folosită la tolbe);
 • Schimbări de drop la Generalul Ceresc Zin;
Notă: Se pare că, nu dropa (întotdeauna) un Simbol Zeu Dragon.
 • Întrebările evenimentului OX au fost actualizate;
 • Armure d'Chevalier Blanc este acum disponibilă la funcția de Căutare în Magazine;
 • Am remediat problemele schimbării automate a ciclului Zi-Noapte;
 • Am eliminat hrana cailor din Magazinul Primal;
 • Am eliminat bonusurile de pe costumele Youtube;
 • Am eliminat Înfățișarea de Mount (Standard) din Magazinele Private. Nu mai poate fi negociată de acum înainte;
Notă: Nu, nu oferim înapoi cei 500 de yin pe ea.
 • Busola Înghețată poate fi acum folosită pe Cerceii Înghețați și pe Apărătorile de Gheață;
 • Fereastra Inventarului de Costume are acum o Fereastră de Previzualizare;
 • Jucătorii pot previzualiza fiecare costum și/sau frizură apăsând butonul de "P"revizualizare;
Notă: Există o problemă cunoscută la Războinicul Bărbat și Robele Festive, ce face costumul să arate ciudat. În orice caz, aceasta este o problemă 3D și nu poate fi rezolvată momentan.
- Îmbunătățiri ale evenimentului Primal Law:
 • Jucătorii nu pot vorbi între ei în interiorului hărții de eveniment, și nici nu pot primi mesaje din afara hărții;
 • Chat-ul de Negoț, Breaslă și chat-ul Regatului au fost dezactivate;
 • Coordonatele hărții nu mai sunt afișate;
 • Animăluțele de companie și cele de călărie nu mai sunt permise la eveniment;
 • Am remediat formula de distribuire a Monedelor Primale;
 • Fiecare caracter va avea aceeași reprezentare vizuală (armură, frizură și armă):
  • De acum înainte, toți jucătorii vor avea frizură standard, armă de nivel 1 și fără armură.
Cu bine,
Echipa WoM.
 
Top