FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

News Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații

Nicutzy

Administrator
Administrator
Member
Messages
1,284
ReactionScore
4,691
Points
263

Aplicație alerte meteo push pe telefon cu furtuni, viscole, inundații
Aplicația oficiala ne avertizează direct pe telefon prin notificări push, atunci cînd urmează sa se apropie o furtuna, ploaie torențiala, cînd sunt condiții de canicula, inundații și altele; de asemenea vom primi notificări legate de închiderea drumurilor, dezastre naturale, urgente, etc.

Aplicația DSU ne tine la curent.
Pana cum, alertele meteo le puteam primi doar de la radio sau TV, și cum omul modern a cam divorțat de radio-tv, trebuia sa vina o soluție de alertare prin internet.
Aplicația se numește DSU și este întreținuta de Departamentul pentru Situații de Urgenta.

De ce am nevoie de avertizări meteo?
Vremurile se schimba, clima la noi în tara a început sa nu mai semene cu ce știam noi. Furtunile, inundațiile și tornadele apar în fiecare an. De exemplu pentru tornade nu suntem pregătiți deloc. Fata de americani, care sunt obișnuiți cu asa ceva, la noi o tornada cat de mica face prăpăd.
Aplicația DSU nu-ți face casa mai rezistenta, dar iți poate oferi informații pe baza cărora tu sa acționezi, plecînd din calea pericolului.

Atentie
Aplicația DSU nu face doar o prognoza meteo ci va avertizează atunci cînd este cazul (cînd se îngroașe gluma). Nu veți fi notificat decît în cazul unor coduri de vreme rea sau în cazul unor drumuri sau poduri blocate.
 
Top