FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

News Ce este nou in linia de comanda si POWER SHELL Windows 10

Charton

Freak level 5
Active user
Member
Messages
528
ReactionScore
4,045
Points
243Windows 10 a adus o mulțime de îmbunătățiri și de opțiuni noi în comparație cu sistemele de operare anterioare de la Microsoft. Inclusiv cele două instrumente în linie de comandă, au fost îmbunătățite. Ați ghicit: vorbim despre Linia de comandă și despre PowerShell. Dar ce anume a făcut Microsoft pentru aceste două instrumente? Citește acest articol pentru a afla care sunt cele mai importante noi caracteristici, îmbunătățiri și schimbări din aceste instrumente:

Please, Log in or Register to view URLs content!
la copiere. Asta înseamnă că acele caractere ce nu sunt suportate sunt automat convertite sau pur și simplu eliminate. Un exemplu bun de caractere ce sunt convertite automat sunt ghilimelele curbate, ce vor fi schimbate automat în ghilimele drepte la copiere.
Please, Log in or Register to view URLs content!
.
  • Pentru multe detalii despre noile combinații de taste suportate de Linia de comandă , citește acest articol:
    Please, Log in or Register to view URLs content!
    . Trebuie să menționăm faptul că toate combinațiile de taste pe care le vei găsi în acest ghid funcționează și în PowerShell , în Windows 10.
Și dacă vrei să afli și mai multe despre Linia de comandă , PowerShell și unele dintre cele mai utile comenzi și acțiuni pe care le poți realiza cu aceste două aplicații, avem o serie întreagă de ghiduri și tutoriale pe care credem că merită să le citiți:

Concluzie
După cum ați văzut, în timpul dezvoltării Windows 10, Microsoft nu a neglijat nici aplicațiile sale de linie de comandă. Atât Linia de comandă cât și PowerShell au primit destul de multe îmbunătățiri și de opțiuni noi. Mai sunt și alte lucruri pe care ați vrea să le vedeți adăugate la aceste aplicații? Vă plac așa cum sunt acum? Pentru orice fel de feedback, nu ezitați să folosiți formularul de comentarii de mai jos.
 
Top