FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

News Cum iti reinstalezi aplicatiile eliminate cu POWER SHELL Windows 10

Charton

Freak level 5
Active user
Member
Messages
528
ReactionScore
4,051
Points
243
Acum ceva timp, am scris un tutorial în care explicam cum să dezinstalezi aplicațiile implicite din Windows 10. Aplicații precum Calendar, Mail, Camera, Fotografii și așa mai departe. De asemenea, am promis să scriem un ghid în care arătăm cum să îți recuperezi toate aceste aplicații, în cazul în care te-ai răzgândit sau ai din nou nevoie de ele. Astăzi, ne ținem de promisiune și îți vom spune cum să reinstalezi toate aplicațiile care au venit odată cu Windows 10. Nu te speria, este un proces simplu și rapid. Să începem:

Please, Log in or Register to view URLs content!
.

Pasul 1. Deschide PowerShell ca Administrator
În primul rând, trebuie să deschizi Powershell cu drepturi administrative. Cea mai rapidă metodă de a face acest lucru este să folosești caseta de căutare a Cortanei , de pe bara de activități. Scrie "powershell" în ea, dă clic dreapta pe rezultatul PowerShell și apoi apasă pe "Executare ca administrator".Desigur, PowerShell poate fi deschis urmând și alte metode. Dacă vrei mai multe detalii despre PowerShell, ce este, cum se deschide și ce poți face cu el, citește acest articol:
Please, Log in or Register to view URLs content!
.


Odată ce PowerShell a fost deschis, vei vedea o fereastră similară cu aceasta:Pasul 2. Rulează comanda de reinstalare pentru aplicațiile implicite din Windows 10
Pentru a reinstala toate aplicațiile implicite din Windows 10, tot ce trebuie să faci este să rulezi o anumită comandă. Tastează sau copiază și lipește următoarea comandă în fereastra ta PowerShell :

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}Odată ce ai introdus comanda de mai sus în PowerShell , apasă Enter pe tastatură. Windows 10 va începe să își instaleze din nou aplicațiile implicite. Acest pas poate dura mai mult și este posibil să vezi mesaje alarmante scrise cu roșu, în fereastra PowerShell. Totuși, nu este cazul să te sperii: lasă PowerShell să își facă treaba!
Pasul 3. Repornește-ți dispozitivul cu Windows 10
Odată ce comanda pe care ți-am arătat-o mai devreme a fost rulată, PowerShell îți va arăta folderul în care te afli. Nu există niciun fel de mesaje sau confirmări suplimentare. Acum poți să închizi PowerShell și să îți repornești dispozitivul cu Windows 10. Și gata!


După ce te vei reconecta, îți vei găsi toate aplicațiile implicite din Windows 10 înapoi la locul lor.
 
Top