FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

Megaupload revine în 2017

Nicutzy

Administrator
Administrator
Member
Messages
1,284
ReactionScore
4,702
Points
263
Megaupload, unul dintre cele mai populare site-uri pentru găzduirea de fişiere în trecut, va reveni în 2017 după ce a fost închis de autorităţile americane în 2012. Potrivit fondatorului Kim Dotcom, site-ul va reveni cu baza de date cu utilizatori originală. Asta înseamnă că vechile conturi vor fi reactivate, putând fi accesate cu datele de autentificare de la momentul închiderii.

Toţi utilizatorii vor primi e-mailuri prin care vor fi anunţaţi că le-a fost reactivat contul Megaupload. Site-ul va fi live în versiunea 2.0 pe 20 ianuarie 2017.

Dotcom a scris pe Twitter că urmează să facă anunţuri importante în perioada următoare şi că moneda virtuală Bitcoin va avea locul ei în Megaupload 2.0.​

megaupload-b.jpg

Creat în 2005, site-ul Megaupload ajunsese să aibă zilnic 50 de milioane de utilizatori. Justiţia americană a acuzat conducerea site-ului că a obţinut 175 de milioane de dolari din activităţi infracţionale şi că a cauzat un prejudiciu în valoare de 500 de milioane de dolari deţinătorilor de drepturi de autor.​
 
Top