FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

News Microsoft oferă o actualizare pentru Windows 10 Mobile

Nicutzy

Administrator
Administrator
Member
Messages
1,284
ReactionScore
4,691
Points
263

Începutul de an a fost dominat de noi hack-uri, bug-uri şi vulnerabilităţi, în principal de cele ce au legătură cu procesoarele Intel. Recent am aflat că şi terminalele Apple sunt vulnerabile, iar acum Microsoft a început să ofere patch-uri pe device-urile sale, cel puţin cele cu Windows 10 Mobile.

În ultimele 24 de ore a început să fie oferită o actualizare pentru posesorii de modele Windows 10 Mobile, care include cam aceleaşi fix-uri ca şi patch-ul pentru utilizatorii de Windows pe desktop. Sunt acoperite vulnerabilităţi la nivel de Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Windows Graphics, Windows Kernel, Windows Subsystem for Linux şi Windows SMB Server.

Toate acestea servesc pentru a proteja terminalele de problemele cu Meltdown şi Spectre, care afectează device-uri cu procesoare Intel, ARM sau AMD. E drept că platforma mobilă Microsoft e în comă de ceva vreme, dar tot sunt câteva milioane sau măcar sute de mii de telefoane care nu au fost uitate. Cine încă mai foloseşte aşa ceva trebuie să intre în tabul Update and Security, din Settings.

Nu e clar ce se întâmplă cu posesorii de unităţi Windows Phone, dar probabil că aceia rămân în pom la capitolul actualizări de acest tip.
 
Top