FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

News Microsoft renunță la Windows 10 S în favoarea „S-Mode”

Nicutzy

Administrator
Administrator
Member
Messages
1,284
ReactionScore
4,691
Points
263


În mai anul trecut, Microsoft anunța Windows 10 S, o versiune de Windows 10 Pro care poate rula doar aplicații din Microsoft Store. Această versiune de Windows era destinată laptop-urilor ieftine și pieței de educație. Windows 10 S ar fi trebuit să concureze cu Chrome OS de la Google, dar nu a fost chiar așa.

Iată de atunci, planurile Microsoft s-au schimbat puțin. În loc să fie o versiune separată de Windows, va fi un mod pentru versiunile deja existente. Comportamentul lui va fi similar cu cel al Windows 10 S, doar că va putea fi instalat pe orice versiune de Windows, de la Windows 10 Home, la Windows 10 Enterprise.

Acest S-Mode va putea fi activat și/sau dezactivat după bunul plac, doar pe Windows 10 Home, în mod gratuit. Pe device-urile care vor veni cu Windows 10 Pro și S-Mode activ, prețul pentru dezactivare va fi de 49 de dolari americani.

O statistică de pe Thurrot, spune că 60% din posesorii de device-uri cu Windows 10 au ales să rămână pe această versiune, deși upgrade-ul la Windows 10 Pro era gratuit. Cifre surprinzătoare, am putea spune, dacă ne gândim la succesul Microsoft Store în general.​
 
Top