FreakGamers - Gaming community

Hi guest, Due the exclusive content , register are available only with invitation code. Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts.

Do you need one ? send a donation here : DONATE and we will send it to your paypal email in 12-24H . Thanks for support us.

Cryptocoins Top 5 cele mai bune Altcoins in 2017

netflix

Freak member
Member
Messages
10
ReactionScore
0
Points
1
Chiar și cel mai casual observator al scenei monetare digitale va fi conștient că 2017 a fost un an record în ceea ce privește performanța. Evident, Bitcoin a fost atracție pentru noi investitori, ceea ce a oferit o creștere incredibilă în decembrie.

Iată primele 5 monede divitale non-Bitcoin din 2017 în ceea ce privește capitalizarea pieței și creșterea procentuală.

1. Ethereum
Cât de bun a fost Ethereum în 2017? Păi, a reușit să depășească performanța lui Bitcoin cu un factor de nouă – cum e pentru început? Cresterea valorii sale la sfarsitul anului cu 9,162% (in comparatie cu inca impresionanta revolutie de 1,000% a firmei Bitcoin). Puterea lui Ethereum rezista nu numai in stabilitatea si valoarea sa inerenta, ci si in functionalitatea blockchain-ului ceea ce il face o alegere cheie pentru dezvoltatorii comerciali .

2. Ripple
Ripple a avut un succes in 2017, crescand in valoare cu 36.018% si atingand un plafon de peste 100 miliarde dolari.

3. Litecoin
Litecoin a făcut pași masivi în 2017, mărind plafonul de piață la peste 13 miliarde de dolari, după o creștere de peste 5 000%. O parte din recursul său este timpul de tranzacționare mai rapid oferit de blockchainul său, ceea ce îl face să se uite în 2018, deoarece există șanse mai mari de a fi adoptat pentru comerț în afara scenei altcoin.

4. Bitcoin Cash
Noua monedă de putere, Bitcoin Cash a existat abia în ultimele cinci luni ale anului 2017, dar a reușit să acumuleze un plafon de piață de peste 43 miliarde de dolari, ceea ce nu înseamnă niciun avantaj.

5. NEM
Altcoinul chinezesc NEM folosește un sistem de probă de importanță, mai degrabă decât protocoalele tradiționale de verificare a muncii, care a atins un plafon de piață de aproape 13 miliarde de dolari.

In 2018, pe baza performanței de anul trecut, trebuie să merită o atentie aceste monede digitale.
 
Top